Wanneer u een Android telefoon of tablet heeft dan weet u waar u moet zijn om de beste apps te vinden, namelijk in de Google Play Store. Alle apps voor Android apparaten worden hier aangeboden. Vele daarvan zijn gratis, maar er zijn ook apps waarvoor betaald moet worden. Dit kunt u doen via uw account, het bedrag wordt dan afgeschreven van bij voorbeeld uw creditcard. Maar u kunt ook gebruik maken van een Google Play gift card. Dit is een digitale waardebon waarmee u kunt winkelen in de App Store van Google.

Benieuw hoe Android apps gemaakt worden? Op de website van Coffee IT wordt alles uitgelegd over hoe de ontwikkeling van een app tot stand komt.

Geef een Google Play Gift Card cadeau

Een Google Play card kunt u bij verschillende aanbieders kopen. Dit kan uiteraard ook online. U kunt de Google Play card voor uzelf gebruiken, maar het is ook een leuk cadeau om weg te geven. Sommige smartphone of tablet gebruikers willen liever niet betalen voor de apps die ze gebruiken. Maar sommige apps hebben leuke en handige extra’s als u de betaalde versie ervan aanschaft. Wanneer u iemand in uw familie of vriendenkring heeft die graag apps zou willen kopen, dan is het een leuk idee om een Google Play Gift Card cadeau te geven. Hiermee kan de ontvanger online winkelen. Het is niet nodig het gehele bedrag in één keer uit te geven, het saldo op de card wordt verlaagd met de prijs van de aankoop.

Verras iemand met een Google Gift card

Een Google Play Gift Card kopen voor een familielid of vriend heet u online zo geregeld. U vult uw gegevens in en de card wordt digitaal aan u toegestuurd met een code voor gebruik. In sommige winkels kunt u een card ook fysiek aanschaffen. Dan is het een plastic card met een code die bij online aankopen kan worden ingevoerd totdat het gehele bedrag op de card is opgebruikt.