Wilt u de nieuwe iPhone 7 kopen? Dan kiest u voor het vertrouwde gemak van de iPhone, maar in een nieuw, verbeterd jasje. Zo is deze nieuwe editie een stuk sneller dan zijn voorgangers en is de batterijduur aanzienlijk verbeterd. Ook handig in het Nederlandse klimaat: de iPhone 7 is spatwaterbestendig.

Verbeterde camera

Foto’s maken met de smartphone is ongekend populair. Dat is niet voor niks, want u maakt er goede foto’s mee die u supersnel kunt delen. De iPhone 7 heeft een verbeterde camera met 12 megapixels. Er is optische beeldstabilisatie die helpt om onscherpe foto’s tegen te gaan. Door het grotere diafragma kunt u ook bij weinig licht mooie foto’s maken. Niet alleen foto’s, maar natuurlijk ook filmpjes worden door deze ontwikkelingen van prachtige kwaliteit. Er zijn ook leuke extra opties om video op te nemen in slow motion en om timelapse-video’s te maken.

Verbeterde beelden, snelheid en batterijduur

De iPhone 7 heeft een Retina HD-display. Hierdoor zijn beelden haarscherp en lijken de kleuren levensecht. Het bekijken van foto’s en video’s op de iPhone wordt hierdoor nog leuker. De nieuwe iPhone bevat een krachtige nieuwe processor. De chip geeft extra snelheid wanneer dat nodig is, maar is verder juist heel zuinig. Doordat de chip zo zuinig is gaat de batterij langer mee dan ooit. Zo kunt u dubbel zo snel werken ten opzichte van de iPhone 6, terwijl de batterij langer meegaat. Ook de opslagruimte is verdubbeld ten opzichte van de iPhone 6.